تفریح و سرگرمی

مواد لازم:
یک بسته تمرهندی
پنجاه گرم موسیر
سه عدد هویج
سه عدد خیار
یک لیوان رب انار ترش
سه عدد بادمجان متوسط
یک بوته سیر
3-2 شاخه کرفس
یک کیلو گل کلم
پنجاه گرم فلفل سبز ریز
نیم کیلو سیب زمینی ترشی
یک تا دو قاشق سوپ خوری ادویه ترشی
پنج عدد گوجه فرنگی کال
یک لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ
یک لیوان سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)

طرز تهیه :

- فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

- تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

- گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

- هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

- برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

- خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.

- موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

- بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

- سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

- بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

- ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

- مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
- نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

Create your flash banner free online

           
سه شنبه 3 خرداد 1390برچسب:ترشی بندری, :: 18:37
ساحل

موادلازم براي چهار نفر:

تخم‌مرغ هشت عدد

پيازچه خردشده هشت شاخه

سس مايونز چهار قاشق غذاخوري

سس خردل يك قاشق غذاخوري

جعفري خردشده يك قاشق غذاخوري

نمك و پودر فلفل سياه به ميزان لازم

نان يا بيسكوئيت جو به ميزان لازم

طرز تهيه:

تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه‌اي ريخته و روي آن آب سرد بريزيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا تخم‌مرغ‌ها حدود 10 دقيقه بپزند.

تخم‌مرغ‌هاي پخته را زير آب سرد بگيريد. پوست آنها را گرفته و درشت خرد كنيد. تخم‌مرغ‌هاي خرد شده را در كاسه بزرگي بريزيد و پيازچه‌ها، نمك و فلفل را به آن افزوده و خوب هم بزنيد. سس مايونز، خردل و سپس جعفري خردشده را به آن بيفزاييد و در ظرف بريزيد. روي سالاد را با جعفري خردشده و حلقه‌هاي پيازچه تزئين كنيد. اين سالاد را سرد و با نان يا بيسكوئيت ميل كنيد.

اين غذا در زمان بسيار كوتاهي،حدود 10 تا 15 دقيقه تهيه مي‌شود.

Create your flash banner free online

           
سه شنبه 3 خرداد 1390برچسب:سالاد,سالاد تخم مرغ و پیاز, :: 18:33
ساحل

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ


با سلام به بازدید کنندگان عزیز من سعی کردم در این وبلاگ از هر موضوعی مطالب جالب ارائه دهم تا مورد توجه شما قرارگیرد، انتظار میرود تا با پینهادات و نظرات سازنده شما دوستان گرامی مرا در انتخاب موضوعات راهنمایی کنید و هر آنچه را که می پسندید بنویسم . با آرزوی موفقیت همه شما یا حق
آخرین مطالب
نويسندگان
موضوعات
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تفریح و سرگرمی و آدرس saranj.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.